Aan het roer van Kookatelier LOT staat Lotte. Samen met Ingeborg en Samuel kookt ze gezond, lekker en kleurrijk eten.

“Eten heeft me op mooie plekken
en in verrassende situaties gebracht

Lotte
Ik ben opgegroeid op het Brabantse land met een voorliefde voor gezelligheid en mooi eten. FOOD loopt als een gouden draad door mijn leven. Zoals schrijvers verhalen maken met woorden, maak ik verhalen met ingrediënten, smaken, geuren en kleuren. Inspiratie haal ik vooral uit de Zuid-Europese en Noord-Afrikaanse keukens, markten en eettentjes, maar eigenlijk nodigt elk ingrediënt uit tot een nieuw verhaal.
Ik werkte als kok in Portugal, in onze restaurants in Utrecht en Amsterdam en, toen ik meer tijd wilde vrijmaken voor mijn drie geweldige zonen, in onze kookstudio in de Betuwe. En nu is mijn droom uitgekomen: Kookatelier LOT. Mijn fijne eigen plek waar ik gezond, lekker en kleurrijk eten bereid, voor een eerlijke prijs. Zodat zo veel mogelijk mensen net zoveel van eten kunnen genieten als ik doe.

Ingeborg
Ik regel alles wat los en vast zit in Kookatelier LOT, van de webshop tot de voorraadbakken. En als het heel druk is in de keuken, mag ik soms even in de pannen roeren.
Mijn streven is om het heerlijke eten dat we maken, zo lekker, mooi en handig mogelijk bij onze klanten te krijgen. Dienstverlening achter de schermen. Naast de fijne uren bij LOT, werk ik in de uitvaartbranche als vormgever/journalist en assistent-uitvaartbegeleider. Ook dienstverlenend werk, in een andere sfeer, met net zo veel liefde.

Samuel
Benieuwd naar het verhaal van Samuel? Houd deze site in de gaten!