Kookatelier LOT kookt gezonde, lekkere en kleurrijke maaltijden, voor een eerlijke prijs. Ook voor bij jou thuis. Bestel vóór 11 uur en LOT verzorgt dezelfde avond het eten. Bestellen doe je op info@kookatelierlot.nl:
o Soep ja/nee?
o Hoofdgerecht vlees/vis of vega? Volwassene of kind? Aantal?
o Dessert ja/nee?
o Bezorgen? Op welk adres? Hoe laat?
Om drukte bij de winkel te voorkomen, gaan we zo veel mogelijk maaltijden bezorgen. We bezorgen tussen 17:00 – 19:00 uur. Laat bij je bestelling weten wat voor jou te beste tijd is. De maaltijden worden niet warm geleverd, met een opwarminstructie. En binnenkort in mooie glazen schalen!

Een lekkere, gezonde maaltijd
op die net iets te drukke dag
dat koken erbij inschiet”

Weekmenu dinsdag 27 – vrijdag 30 oktober
Soep per persoon: € 2,50
Hoofdgerecht volwassene: € 13,50
Hoofdgerecht kind: € 8,00
Dessert per persoon: € 2,50

Dinsdag 27 oktober
Soep: gegrilde paprika-tomaatsoep met kaneel
Hoofdgerecht vlees: kip in witte wijn met champignons
Hoofdgerecht vega: oesterzwammen in witte wijn met champignons
Bij het hoofdgerecht: krieltjes in de schil, peentjes met peterselie, sla met ei en stoofperen
Dessert: greixonera (zoete broodpudding van Ibiza)

Woensdag 28 oktober
Soep: gegrilde paprika-tomaatsoep met kaneel
Hoofdgerecht: shakshuka (vegetarisch)
Bij het hoofdgerecht: rijst, Libanees brood met humus en tabouleh van bloemkool, granaatappel en groene kruiden met feta
Dessert: greixonera (zoete broodpudding van Ibiza)

Donderdag 29 oktober
Soep: gegrilde paprika-tomaatsoep met kaneel
Hoofdgerecht vlees: Spaanse rijst met saus van gegrilde tomaat, chorizo en runderworstjes
Hoofdgerecht vega: Spaanse rijst met saus van gegrilde tomaat, gerookte amandelen en vegetarische worstjes
Bij het hoofdgerecht: Spaanse salade met tomaten, olijven, ui, komkommer en peterselie
Dessert: greixonera (zoete broodpudding van Ibiza)

Vrijdag 30 oktober
Soep: gegrilde paprika-tomaatsoep met kaneel
Hoofdgerecht vis: viscurry met bloemkool en kerrie
Hoofdgerecht vega: curry met  bloemkool, kerrie en pinda
Bij het hoofdgerecht: rijst en komkommersalade
Dessert: greixonera (zoete broodpudding van Ibiza)